Om Offentligheten

Idén till en podcast om webb och digitala medier i offentlig sektor föddes i en bil, mitt på Skaraslätten. 45 minuter senare hade ett tiotal idéer till första avsnittet fötts, domän och webbhotell fixats och första intervjuobjektet bokats. Det finns mängder av podcasts som handlar om tekniken på webben, sociala medier och trender. Men ingen av dem har ett fokus på offentlig sektor, där det verkligen bubblar just nu. Därför känner vi att det finns en plats att fylla. Och det är där vi är nu. Sedan får vi se hur långt det bär.

Så, vilka är vi då?

Mattias Skoog

Mattias Skoog

Är webbstrateg i Varbergs kommun (Fram till nyligen Falkenbergs kommun). Tidigare kommunikatör i Halmstads Bollklubb och radiojournalist och -producent på Sveriges Radio. Spontan, kreativ och livsglad småbarnsfar som säkerligen klassas som tekniknörd i vissa kretsar. Oerhört inspirerad av utmaningen att förenkla och förbättra digitala kanaler och funktioner i e-samhället. Mattias på Twitter

Petter Knutsson

Petter Knutsson

Är webbstrateg och kommunikatör som arbetat i offentlig sektor sedan 2007. Först som webbkoordinator på Högskolan i Halmstad och därefter som webbstrateg på Halmstads kommun. Just nu jobbar jag på SiteVision AB. Jag älskar nya grejer, vare sig det handlar om sociala medier, webben i allmänhet, teknik eller design.
Här hittar du mer om Petter Knutsson
Petter på Twitter