Tips för att få spinn på offentlig sektors digitala kommunikation

Andra dagen av Webbstrategidagarna är en halvdag om man avstår workshop-passet som avslutar konferensen. Som småbarnsförälder nästan 60 mil hemifrån så blir det att man väljer hemkomst i vettig tid istället. Notera att workshopen är ett tillval, så jag smet inte iväg från något som min arbetsgivare betalat för.

Efter en fullmatad första dag är det faktiskt ganska skönt att det ”bara” ha ett förmiddagspass innan hemfärd. Speciellt om den börjar så bra som denna. Och det var jag inte ensam om att tycka. Efter att Jerry Silfwer (aka Doktor Spinn) gett sina tips till vad offentliga verksamheter kan (och vad man absolut inte bör) göra för att nå fram i dagens mediabrus, så ringlade en lång kö av inspirerade deltagare som vill småprata med honom.

Även jag. Men jag nöjde mig med att fråga om han skulle vilja gästa ett podavsnitt av Offentligheten.

– Jag äääälskar podcast, sade Jerry med ett stort leende.

Så av den anledningen håller jag på godbitarna han bjöd på i sitt föredrag idag. Kanske dyker de upp på hans blogg doktorspinn.com framöver. Om inte annat så tyder alltså det mesta på att han dyker upp här, i Offentligheten.

EDIT 2015-05-10: Här är avsnitt 33 där Jerry Silfwer medverkar

Jerry twittrar på svenska med @jerrysilfwer och på engelska med @doktorspinn.

Detta är inlägg sjutton av hundra i utmaningen #blogg100 där Mattias och Petter försöker publicera ett blogginlägg om dagen, hundra dagar i sträck.

, , ,

Comments are closed.