Tack för det varma mottagandet

Tack alla!

Drygt ett dygn efter att vi publicerat det första avsnittet av den smått spontana podcasten Offentligheten sitter vi här och gläds över alla positiva tillrop i de digitala kanalerna. Nästan 100 gillar oss på Facebook och podden har spelats upp närmare 150 gånger (på Soundcloud).

Det är mycket mer än vad vi någonsin kunde tro på förhand och vi tycker det är riktigt roligt. Att det finns ett behov av att prata om dessa frågor visste vi, och många andra med oss, sedan tidigare. Inte minst genom alla levande Facebookgrupper där erfarenheter utbyts, kunskaper sprids och debatter förs, på en riktigt hög nivå. Den respons vi fått gör att vi tolkar det hela som att det även finns plats för en podcast om den digitala offentliga sektorn.

Redan när idén föddes var vi noga med att själva betona att det inte handlar om en podcast där Mattias och Petter sitter och babblar om vad vi gör och vad vi tycker är viktigt. Vi vill göra en podcast av och med människor i och runt den offentliga sektorn. Därför hoppas vi kunna, på ett eller annat sätt, inkludera flera av er (eller rent av de flesta) i det vi gör med Offentligheten.se.

Inom kort kommer du kunna prenumerera på podcasten även på iTunes, men tills dess, tyck till via kommentarsfälten, gilla gärna Offentligheten på Facebook eller kontakta oss direkt här på offentligheten.se.

Har du missat första avsnittet? Inga problem. Du kan lyssna direkt här:

 

Comments are closed.