Michael Bolton spelar Michael Bolton i Office Space

En av mina absoluta favoritrullar någonsin är Office Space. Den handlar om den uttråkade och halvt deprimerade Michael Bolton (jo, karaktären heter så) som har blivit sittande i en ”cubical” på sitt 9-5-jobb där han inte riktigt vet vad han jobbar med. Den är episk på många sätt och kanske mest känd för ”The printer scene” där Michael och hans arbetskamrater slår sönder en skrivare (vem har inte haft den känslan).

Och nu har Funny or Die (eller om det är Michael Bolton själv) gjort genidraget att göra om några av de bättre scenerna från filmen – med den riktiga Michael Bolton. Och det är inga nyinspelade grundscener utan de har klippt in mr Bolton i originalklippen. Riktigt snyggt.

Michael Bolton får härmed priset ”Människan med störst självdistans på Jorden” av Offentligheten. Han har ju tidigare gjort Jack Sparrow tillsammans med The Lonely Island där han bjussar lika mycket, eller mer, på sig själv.

Och för att knyta an till Offentligheten och ämnet podcast. Ett tips: tänk på att inte ta dig själv på för stort allvar. Det blir mycket bättre snack om du vågar vara personlig och bjuda på dig själv i din podcast. Tänk som Michael Bolton.

Detta är inlägg elva av hundra i utmaningen #blogg100 där Mattias och Petter gemensamt ska försöka skriva ett blogginlägg om dagen i hundra dagar.

Tipstack @jonas_halmstad via Facebook

, , , , , , , , ,

Comments are closed.