Konferensuppladdning på anrik Jazzklubb

I väntan på att Petter ska återrapportera om sina framsteg i att lära sig spela gitarr med hjälp av en iPhone, kan jag meddela en annan musikalisk upplevelse. På anrika Jazz- och Bluesbaren Stampen i Gamla stan (Stockholm) hörde jag ikväll ett intressant tvåmannaband eller om man hellre vill – en duo.

Om jag inte missförstod det något lågmälda mellansnacket så kom dom från Estland. Och de spelade någon blandning av egenkomponerade blues- och Rockabillylåtar kryddat med välkända toner från exempelvis The Beatles. Tekniskt skickliga (gitarristen spelade både bas- och gitarrslingor samtidigt, på ett imponerande vis). Trummisen kämpade på ganska bra han också.

Hur som helst. Stampen är kanske Sveriges coolaste bar och det blev min uppladdning inför det som är anledningen till mitt besök i huvudstaden. Konferensen Webbstrategidagarna Offentlig sektor. Mer bloggar och eventuellt special-podcast följer!

, ,

Comments are closed.