En svår utmaning

Tyvärr kom det aldrig något blogginlägg igår. Trist. För tanken var ju att klara av att publicera ett inlägg om dagen i hundra dagar. Det är det som är utmaningen #blogg100 som har drygt 400 anmälda bloggare i år. Nåväl, dissekerar inte detta snedsteg så mycket mer här och nu. För det är med i morgondagens pod, nummer 29 av Offentligheten. Ett avsnitt som förutom lite käbbel mellan mig och Petter (om just bloggmissen) är ett mycket intressant samtal med en stor svensk internetprofil. Som vi ser det.

Och det är ett mycket intressant samtal som spänner över hundratals år, digital nostalgi, framtiden och ett riktigt drama som hämtat ur en spionthriller. Ett avsnitt som du helt enkelt inte får missa!

I vanliga fall bandar vi podcasten samma dag som den publiceras. Ja, till och med direkt efter inspelning och redigering. Därför känns det lite annorlunda att sitta och hålla på ett avsnitt. Men vi tror stenhårt på att en podcast bör hålla sig till sin kontinuerliga utgivningsplan. Och jag tror att en ganska stor del av befolkningen troligen ändå valt finalen av Melodifestivalen före vår podcast en kväll som denna…

Detta är det trettonde inlägget av hundra i utmaningen #blogg100 där Petter och Mattias försöker publicera ett inlägg om dagen hundra dagar i sträck.

, , , ,

Comments are closed.