Avsnitt 5 – Internetchefen

Offentligheten - Avsnitt 5 - InternetchefenI det allra första avsnittet av Offentligheten fick vi byta några ord med debattören, föreläsaren, moderatorn (etc.) Joakim Jardenberg. Vid tillfället en frilansande konsult, känd för många som en pådrivare i allt som hör till internet i offentliga Sverige.

Nu, ett par månader senare, sällar han sig till skaran kommunanställda genom en nyinrättad tjänst i Helsingborgs stad som utvecklingsledare för Internet (sic.), eller som han själv kallar det ”internetchef”. Detta lät alldeles för intressant för att låta bli att följa upp.

Så här kommer avsnitt 5 av Offentligheten med Petter, Mattias och internetchefen Joakim:

Länkar – Avsnitt 5:

Hur ser det ut hos dig? Tycker du det satsas tillräckligt på internet i offentliga Sverige? Kommentera gärna eller tyck till nedan eller på vår Facebook-sida.

Bild av Mikael Parkvall (Own work) [CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons. Jingeln till Offentligheten är producerad av Hanna Engkvist.

, , ,

3 Responses to Avsnitt 5 – Internetchefen

 1. Joakim Jardenberg 9 december, 2013 at 07:36 #

  Så snabba ni är, och bra. Heja!
  Här är en länk till, där jag utifrån upplevelsen av Kvalitetsmässan förtydligar vad mitt jobb kan gå ut på. Än så länge lättare att belysa med exempel
  http://jardenberg.se/kvalitetsmassan-och-internetchefen/

 2. Mattias Skoog 9 december, 2013 at 16:14 #

  Tackar. Givetvis uppdaterar vi länksamlingen.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Nya avsnitt av vår podcast Offentligheten.se - petterknutsson.se - 6 januari, 2014

  […] Mer om avsnittet på offentligheten.se […]