Avsnitt 36 – Malmö stad om videokommunikation

Mikael Hellman och Kajsa Sigvardsson från Malmö stad

Mikael Hellman och Kajsa Sigvardsson från Malmö stad

Video är ett återkommande ämne i Offentligheten och det av flera anledningar. Aldrig har det producerats så mycket video som nu. Och aldrig har organisationer och företag satsat så mycket på video. I samband med att vi bjöds in till Malmö stad för att inspirera kring hur man kommer igång podcasts, tog vi också chansen att prata med just Malmö om hur de jobbar med video. De storsatsar nämligen på video på nätet.

I avsnitt 36 av Offentligheten får du ta del av ett samtal med ansvarig för visuell kommunikation, Mikael Hellman och kommunikatören Kajsa Sigvardsson, som ofta använder video för att berätta om verksamheten. Ett intressant samtal med en massa tips kring hur du själv kommer igång med video i din organisation och hur du på ett optimerat sätt tar fram rörligt innehåll utan att bli långrandig (ofta svårare än vad du tror).

 

Lyssna och prenumerera direkt i iTunes eller i valfri podcast-app via vårt RSS-flöde. Du kan också lyssna på vår podcast via appen Stitcher (ladda ner appen). Nyhet! Vi finns nu även på Acast!

Här hittar du en mängd videoklipp från Malmö stad – allt från ”Simfritids på Rosengård” till ”Stränderna klara inför sommarens bad”.

 

, , , , , , ,

Comments are closed.