Avsnitt 27 – Nytt socialt intranät och gör din e-plikt

För första gången sedan starten har vi missat ett släppdatum, avsnitt 27 är lite försenat vilket vi ber om ursäkt för. Det har dock en helt legitim anledning. Varför kan du höra i avsnittet, där du också får Mattias reflektioner efter att precis varit med och lanserat ett socialt intranät – på externwebben.

Vi resonerar också kring den så kallade e-pliktlagen som gäller de flesta offentliga organisationer från och med nu, där organisationerna ska skicka in information till Kungliga biblioteket. Men inte vilken typ som helst. Dessutom – Designprincip nummer två.

Lyssna på avsnitt 27 – Nu:

Givetvis kan du som vanligt lyssna/prenumerera direkt i iTunes eller i valfri podcast-app via vårt RSS-flöde. Du kan också lyssna på vår podcast via appen Stitcher (ladda ner appen).

Avsnittets länkar:

Och givetvis, introduktionsfilmen för Falkenbergs nya intranät

, , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Avsnitt 29 – Peter Krantz om boktjuven som sprängde sig själv, öppna data och kartor i katakomberna - Offentligheten.se - 15 mars, 2015

    […] CIO på Kungliga biblioteket och därför vore det också konstigt att inte prata om öppna data, eplikt och digitalisering av vårt kulturarv. Frågan som kvarstår är, varför sprängde boktjuven sig […]