Avsnitt 25 – Haverier, sociala medier och nytt jobb

Ja, det kan faktiskt klassas som ett litet haveri. Avsnittet då vi bjöd in våra lyssnare att deltaga i summeringen av 2014 och en titt i spåkulan för 2015. Två trogna lyssnare kopplade upp sig trots stressen som tredje advent kan framkalla. Men teknik och annat gjorde att den ursprungliga inspelningen inte höll måttet.

Men skam den som ger sig på grund av lite motgångar. Istället blev det ett samtal mellan Petter och Mattias om olika slags haverier, hur de sociala medierna utvecklar sig och trenderna inför 2015 och tankarna kring när en webbstrateg byter jobb. Ett stort tack till Andreas Johansson och Johan Persson som ändå ville vara med på vårt experiment och medverka i Offentligheten. 2015 ger vi det ett nytt försök!

Lyssna på avsnitt 25 av Offentligheten:

Givetvis kan du som vanligt lyssna/prenumerera direkt i iTunes eller i valfri podcast-app via vårt RSS-flöde. Du kan också lyssna på vår podcast via appen Stitcher (ladda ner appen).

Bonusmaterial – ”Avsnittet som aldrig blev av”

Har du feedback på hur vi kan utveckla vår podcast och bli bättre/annorlunda? Dela gärna med dig i kommentarerna nedan eller på vår Facebook-sida!

Nu tar Offentligheten ett litet juluppehåll och vi hörs igen under 2015!

God jul och gott nytt år önskar vi, Mattias och Petter!

 

, , ,

Comments are closed.