Avsnitt 15 – Din framtida arbetsplats – agil och fri

Framtidens arbetsplats?Vår vardag på arbetet präglas fortfarande av gamla rutiner. Vi bokar våra möten i samma lokaler som vi alltid gjort (ofta för långa möten dessutom).   Vi håller oss till samma fikaraster som vi alltid gjort. Vi håller oss till arbetstiderna som är satta. Men något håller på att hända. För många av oss börjar gränserna mellan jobb och fritid att suddas ut allt mer. Vi behöver egentligen spendera mycket lite tid på vårt fysiska kontor för att kunna utföra vårt arbete. Och kanske gör vi vårt arbete bättre utanför kontorets väggar?

Givetvis ser det olika ut beroende på vilken roll du har i din organisation, men i avsnitt 15 av Offentligheten diskuterar vi framtidens arbetsplats och vad man kan göra redan nu. Vi snackar också lite om agila projektmetoder (Scrum) och det internwebb-projekt (sic.) som Mattias precis varit med att starta upp.

Lyssna på avsnitt 15 av Offentligheten:


Givetvis kan du som vanligt lyssna/prenumerera direkt i iTunes eller i valfri podcast-app via vårt RSS-flöde. Gilla även Offentligheten.se på Facebook för nya blogginlägg och nästa avsnitt. Nytt är också att du kan lyssna på vår podcast via appen Stitcher (ladda ner appen)

, , , , , ,

Comments are closed.